BETTERYOU Zinc Oral Spray - Cynk w sprayu (50 ml)
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.betteryou
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
SKŁADNIKI:
Woda, rozcieńczalnik (ksylitol), emulgator (guma akacjowa), bisglicynian cynku (cynk), gliceryna, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (sorbinian potasu), naturalne aromaty (cytryna i limonka), substancja słodząca (glikozydy stewiolowe).
Składniki | 1 rozpylenie: | % RWS* | 5 rozpyleń: | % RWS* |
Cynk | 2 mg | 20% | 10 mg | 100% |
* RWS - Referencyjna wartość spożycia
SPOSÓB UŻYCIA:
do 5 rozpyleń dziennie. Nie musi być przyjmowany z jedzeniem lub wodą, może być przyjmowany o każdej porze dnia i łączony z innymi naszymi sprayami doustnymi. Po otwarciu należy zużyć w ciągu 6 miesięcy.
PRZECIWWSKAZANIA:
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników. Preparatu nie powinny stosować kobiety w ciąży, karmiące piersią. Zmniejsz dawkę dla dzieci poniżej 12 roku życia, ponieważ ich dodatkowe dzienne zapotrzebowanie na suplementację jest niższe niż u osób dorosłych.
PRZECHOWYWANIE:
Przechowywać w temperaturze pokojowej i z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
BetterYou Ltd.. Wielka Brytania. Unit 24 Shortwood Court. Shortwood Business Park. Dearne Valley Parkway. S74 9LH. Barnsley. wecare@betteryou.com
Osoba odpowiedzialna:
bioU Sp. z o.o.. Polska. ul. Jagiellońska 78 lok. 1.38. 03-301. Warszawa. kontakt@biou.pl