OSTROVIT Kolagen morski + Kwas hialuronowy + Witamina C - smak kokosowo-brzoskwiniowy (200 g)
OstroVit Kolagen Morski + Kwas Hialuronowy + Witamina C to kompleksowy suplement diety, który zawiera trzy cenne składniki, takie jak kolagen morski typu I, kwas hialuronowy oraz witamina C. To preparat o wyjątkowym, kokosowo-brzoskwiniowym smaku, dostępny w wygodnej do spożycia formie proszk
OstroVit Kolagen Morski + Kwas Hialuronowy + Witamina C to kompleksowy suplement diety, który zawiera trzy cenne składniki, takie jak kolagen morski typu I, kwas hialuronowy oraz witamina C. To preparat o wyjątkowym, kokosowo-brzoskwiniowym smaku, dostępny w wygodnej do spożycia formie proszku. To produkt, który świetnie sprawdzi się zarówno wśród sportowców, jak i osób, którym zależy na pięknym i zdrowym wyglądzie.
Zalecana dzienna porcja: Zalecaną porcję 2500 mg (4 pełne miarki) wymieszać w 100 ml wody. Proszę użyć miarki dołączonej do opakowania (1 ml). Spożywać 1-2 porcje dziennie.
Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Produkt nie powinien być stosowany przez dzieci, kobiety w ciąży i matki karmiące. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Przechowywać w temperaturze 15-25°C, w zamkniętym opakowaniu, w suchym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Peptydy kolagenu rybiego (hydrolizowane), witamina C (kwas L-askorbinowy), regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, kwas hialuronowy (hialuronian sodu), koncentrat soku z buraka w proszku, substancje słodzące: sukraloza, acesulfam K; barwnik: karoteny.
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą), soję, orzeszki ziemne, inne orzechy, nasiona sezamu, zboża zawierające gluten, jaja, skorupiaki, ryby.
Składniki aktywne | Na porcję | % RWS* | Na 2 porcje | % RWS* |
---|---|---|---|---|
Peptydy kolagenu rybiego hydrolizowane | 2200 mg | - | 4400 mg | - |
Witamina C | 80 mg | 100% | 160 mg | 200% |
Kwas hialuronowy (hialuronian sodu) | 40 mg | - | 80 mg | - |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia
Wartość odżywcza | Na porcję | Na 2 porcje |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 36 kJ / 8 kcal | 72 kJ / 16 kcal |
Tłuszcz: | 0 g | 0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0 g |
Węglowodany: | 0 g | 0 g |
- w tym cukry | 0 g | 0 g |
Białko | 2.2 g | 4.4 g |
Sól | 0 g | 0 g |