Olej z kiełków pszenicy to naturalne źródło witaminy E i nienasyconych kwasów tłuszczowych.
OPIS:
Olej z kiełków pszenicy to naturalne źródło witaminy E i nienasyconych kwasów tłuszczowych. Każda łyżka oleju z kiełków pszenicy zawiera ponad 1000 mikrogramów oktakozanolu, a także witaminy A, FIB, trójglicerydy, fosfolipidy, glikolipidy, selen, żelazo, cynk, który hamuje starzenie się komórek i niweluje stany zapalne skóry.
SKŁADNIKI:
Olej z kiełków pszenicy zwyczajnej (gluten) (Tiricum aestivum) (Wheat Germ Oil).
Składniki: | 1 łyżka stołowa (15 ml) |
Olej z kiełków pszenicy zwyczajnej (Tiricum aestivum) (Wheat Germ Oil) w tym naturalnie występująca |
14 g |
Witamina E (alfa-tokoferol) |
20 mg (RWS*166%) |
*RWS - Referencyjna Wartość Spożycia
SPOSÓB UŻYCIA:
Dobrze wstrząśnij, aby wymieszać, jeśli nastąpi naturalne rozdzielenie składników oleju. Przyjmuj 1 (15 ml) łyżkę dziennie, najlepiej z posiłkiem.
PRZECIWWSKAZANIA:
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek składnik preparatu. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Dla utrzymania prawidłowego stanu zdrowia należy stosować zrównoważony sposób żywienia i prowadzić zdrowy tryb życia.
PRZECHOWYWANIE:
Przed otwarciem przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Trzymać poza zasięgiem dzieci. W tym produkcie mogą wystąpić naturalne różnice w kolorze.