Olej rybi o smaku pomarańczowym.
OPIS:
Kwasy tłuszczowe zawarte w oleju rybim mają korzystny wpływ na wzrok, ciśnienie krwi, łagodzenie bólu związanego z zapaleniem stawów, pamięć, koncentrację i pracę serca. Ponadto, olej rybny ma właściwości przeciwzapalne i pomaga zapobiegać chorobom układu krążenia i stanom zapalnym.
SKŁADNIKI:
Olej rybi (zawiera kwas dokozaheksaenowy i kwas eikozapentaenowy), naturalny olejek pomarańczowy, przeciwutleniacz: olejek rozmarynowy, D-alfa-tokoferol; QuickSorbR (kłącze imbiru, owoc amia, owoc papryki).
Składniki |
5 ml |
%RWS |
Olej rybi | 4275 mg | - |
w tym: kwas eikozapentaenowy (EPA) | 650 mg | - |
w tym: kwas dokozaheksaenowy (DHA) | 450 mg | - |
w tym: inne kwasy tłuszczowe Omega-3 | 50 mg | - |
SPOSÓB UŻYCIA:
Przyjmować 1 łyżeczkę (5 ml) dziennie z posiłkiem i dużą ilością wody.
PRZECIWWSKAZANIA:
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników. W przypadku wystąpienia niepożądanej reakcji na produkt, należy natychmiast przerwać jego przyjmowanie. Skonsultuj się z lekarzem, jeśli chcesz stosować suplementy diety i jesteś leczona z powodu choroby lub jeśli jesteś w ciąży lub karmisz piersią.
PRZECHOWYWANIE:
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Trzymać poza zasięgiem dzieci.