Data ważności produktu: 30.09.2026Witamina K2 MK-7 firmy NOW® zawiera silnie aktywną biologicznie formę witaminy K2 uzyskaną z natto, tradycyjnej potrawy japońskiej produkowanej z fermentowanych ziaren soi.
Zalecany sposób użycia:
Jako suplement diety przyjmować 1 kapsułkę 1 raz dziennie, przy posiłku.
|
Porcja: | 1 kapsułka wegetariańska |
Ilość porcji w opakowaniu: | 60 |
| Zawartość w porcji | % Dziennego zapotrzebowania* |
* Procent dziennego zapotrzebowania odpowiada diecie 2000 kalorii † Dzienne zapotrzebowanie nie zostało określone. |
Witamina C (z palmitynianu askorbylu) | 2 mg | 3% |
Witamina K2 (w postaci Menachinonu-7) (MK-7) (z natto) (soja) | 100 µg | 125% |
Pozostałe składniki: Witamina K2 (jako menachinon-7), mąka ryżowa, otoczka kapsułki: hydroksypropylometyloceluloza, emulgator: estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu.
W procesie produkcji nie wykorzystano składników pochodzących z pszenicy, glutenu, mleka, jajek, ryb, małży, skorupiaków ani orzechów drzewnych. Wyprodukowano w zakładzie stosującym standardy GMP, w którym przetwarza się składniki innych preparatów zawierające te alergeny.
Ostrzeżenie:
Produkt jest przeznaczony wyłącznie dla osób dorosłych. Kobiety ciężarne i karmiące oraz osoby przyjmujące leki przeciwzakrzepowe (jak warfaryna, coumadin, heparyna) lub inne leki, a także mające inne dolegliwości powinny skonsultować się z lekarzem. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Dane producenta: NOW Foods. Stany Zjedn. Ameryki. 395 S. Glen Ellyn Road. IL 60108. Bloomingdale. internationalsales@nowfoods.com
Osoba odpowiedzialna: bioU Sp. z o.o.. Polska. ul. Jagiellońska 78 lok. 1.38. 03-301. Warszawa. kontakt@biou.pl