KENAY Postbiotyk Lactobacillus plantarum L-137 (60 kaps.)
L-137™ jest naturalnie wytwarzany w procesie fermentacji. Proces produkcji przy użyciu wysokiej temperatury pozwala na osiągnięcie wyjątkowej stabilności produktu. L-137 jest odporny na ciepło oraz działanie kwasu żołądkowego.
SKŁADNIKI:
ekstrakt z aceroli (Malpighia punicifolia L.), w tym witamina C: 25%; Lactobacillus plantarum; składnik otoczki kapsułki: hydroksypropylometyloceluloza.
Skład w porcji dziennej (1 kapsułka) |
RWS* |
|
Lactobacillus plantarum /L-137™/ - szczep inaktywowany wysoką temperaturą |
1010 CFU**/10 mg |
- |
Ekstrakt z aceroli (Malpighia punicifolia L.) w tym: - witamina C: 25% |
280 mg
70 mg |
-
87,5% |
*RWS – Referencyjna Wartość Spożycia
**CFU – Colony Forming Unit – jednostka tworząca kolonię bakterii
L-137™ jest znakiem towarowym firmy HOUSE FOODS GROUP INC.
Vcaps® jest znakiem towarowym firmy Lonza lub jej filii.
SPOSÓB UŻYCIA:
1 kapsułka dziennie
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
UWAGI: Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Nie należy stosować w przypadku nadwrażliwości na jakikolwiek składnik preparatu. Preparatu nie powinny stosować kobiety w ciąży, karmiące piersią oraz dzieci i młodzież poniżej 18 roku życia.