Świeże, prawdziwe jabłka są miażdżone i wyciskane z nich soki w celu uzyskania tak zwanego cydru. Cydr jabłkowy poddawany jest unikalnemu procesowi fermentacji, w wyniku którego powstaje ocet jabłkowy. Surowy, niefiltrowany ocet jabłkowy został użyty do stworzenia najwyższej jakości octu jabłkowego w proszku, który można znaleźć w żelkach Goli
SKŁADNIKI:
Folian (kwas foliowy); Witamina B12 (cyjanokobalamina); Ocet jabłkowy; Organiczny cukier trzcinowy, organiczna tapioka, woda, pektyna, dwuwodny cytrynian sodu, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, naturalny aromat jabłkowy, organiczna marchew (dla koloru), organiczne jabłko (dla koloru), organiczna czarna porzeczka (dla koloru), organiczny korzeń buraka, organiczny granat.
Składniki | 1 żelka: |
%RWS |
6 żelek: |
%RWS |
Ocet jabłkowy | 500 mg | - | 3000 mg | - |
Burak | 40 mcg | - | 240 mcg | - |
Granat | 40 mcg | - | 240 mcg | - |
Foliany (kwas foliowy) | 200 mcg DFE | 60% | 1200 mcg DFE | 360% |
Witamina B12 | 1,2 mg | 48% | 7,2 mcg | 288% |
Nie zawiera: drożdży, pszenicy, jajek, glutenu, soi, żelatyny, skorupiaków, nabiału, barwników i konserwantów.
SPOSÓB UŻYCIA:
Jedna (1) - dwie (2) żelki do 3 razy dziennie.
UWAGA:
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze 0- 25ºC, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
PRZECIWWSKAZANIA:
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników. Stosowanie przez kobiety w ciąży i karmiące piersią oraz osoby przyjmujące leki tylko po konsultacji z lekarzem lub specjalistą.