Wczytuję dane...

YANGO Reishi - ekstrakt 10% polisacharydów (90 kaps.)

średnia: 0.0  ocen: 0
Ten produkt nie ma jeszcze ocen
Produkt dostępny!
68,19 PLN
Data ważności produktu: 31.03.2027

Naturalne wsparcie krążenia, układu odpornościowego i prawidłowego poziomu cholesterolu. Badania naukowe wykazały, że grzyby Reishi wspomagają pracę układu odpornościowego. System immunologiczny, stanowi zaporę przed mikroorganizmami i pasożytami.

OPIS:

Tradycja stosowania reishi w medycynie chińskiej sięga około 4 000 lat wstecz – chińscy uzdrowiciele już dawno byli świadomi istnienia grzyba reishi. Nazywany jest w Azji „grzybem nieśmiertelności”.

WARTO WIEDZIEĆ!

Preparaty zawierające reishi, jeśli mają wykazać terapeutyczne rezultaty, muszą spełnić pewne warunki. Szczególną uwagę należy zwrócić na to, czy interesujący nas produkt jest ekstraktem, czy też sproszkowanym grzybem – wyłącznie ekstrakt zapewni nam satysfakcjonujący wpływ na organizm. Kolejnym czynnikiem oceny jakości produktu jest standaryzacja ekstraktu (w przypadku reishi standaryzacja dotyczy polisacharydów, najważniejszej substancji czynnej grzybów leczniczych) – na rynku można spotkać ekstrakty ze standaryzacją 5%-40%.

SKŁADNIKI:

ekstrakt z grzyba Reishi standaryzowany na 10% zawartości polisacharydów. Skład kapsułki: Celuloza roślinna (wegetariańskie).

Składniki 1 kapsułka 2 kapsułki

Ekstrakt z grzyba Reishi

   w tym polisacharydy (10%)

360 mg

36 mg

720 mg

72 mg

SPOSÓB UŻYCIA:

1 kapsułka 2 razy dziennie. Kapsułkę połknąć i popić dużą ilością wody.

PRZECIWWSKAZANIA:

Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.

Tylko dla dorosłych. Osoby przyjmujące leki przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym.

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Nie zawiera skorupiaków, jaj, ryb, orzechów, soi, składników mlecznych, selera, gorczycy, sezamu.

Polecamy
Change to Black and White