-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Life Extension
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Sprzężony kwas linolowy w połączeniu z lignanami sezamowymi jako wsparcie redukcji tkanki tłuszczowej.
OPIS:
CLA z lignanami sezamowymi wspiera funkcjonowanie układu odpornościowego, wspomaga utlenianie kwasów tłuszczowych w wątrobie oraz pobudza rozkład tłuszczów. CLA
należy przyjmować w połączeniu ze zdrową dietą i programem regularnych ćwiczeń.
SKŁADNIKI:
Mieszanka CLA, ekstrakt z lignanów z nasion sezamu, żelatyna, gliceryna, dwutlenek krzemu, woda oczyszczona, barwnik chleba świętojańskiego, lecytyna słonecznikowa, ekstrakt z rozmarynu.
Składniki | 1 kapsułka | 3 kapsułki |
Super CLA mieszanka - standaryzowany do 78% CLA (sprzężony kwas linolowy) |
1000 mg | 3000 mg |
Olej z lignanu z nasion sezamu (Sesamum indicum) | 6,66 mg | 20 mg |
SPOSÓB UŻYCIA:
Trzy (3) kapsułki dziennie z posiłkami.
PRZECIWWSKAZANIA:
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników. Stosowanie przez kobiety w ciąży i karmiące piersią oraz osoby przyjmujące leki tylko po konsultacji z lekarzem lub specjalistą.
PRZECHOWYWANIE:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Dane producenta:Quality Supplements and Vitamins, Inc. , Stany Zjedn. Ameryki, 900 N. Federal HWY, FL 33304, Fort Lauderdale, customerservice@LifeExtension.com
Osoba odpowiedzialna:
bioU Sp. z o.o., Polska, ul. Jagiellońska 78 lok. 1.38, 03-301, Warszawa, kontakt@biou.pl