YANGO Czerwona maca (90 kaps.)
Maca czerwona to odmiana korzenia, która charakteryzuje się intensywną, czerwoną barwą. Jest to wynik specyficznego procesu suszenia korzenia, dzięki któremu zachowuje on swoje wartości odżywcze i właściwości.
OPIS:
Maca czerwona to odmiana korzenia, która charakteryzuje się intensywną, czerwoną barwą. Jest to wynik specyficznego procesu suszenia korzenia, dzięki któremu zachowuje on swoje wartości odżywcze i właściwości.
SKŁADNIKI:
ekstrakt z korzenia czerwonej odmiany maca (Lepidium meyenii) 10:1. Skład kapsułki: celuloza roślinna.
Składnik aktywny | 1 kapsułka zawiera |
Czerwona maca -ekstrakt 10:1 | 430 mg |
SPOSÓB UŻYCIA:
1 kapsułka raz dziennie. Kapsułki połknąć i popić dużą ilością wody, po posiłku.
PRZECIWSKAZANIA:
Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety zdrowego trybu życia.
Ostrzeżenie: Osoby przyjmujące leki przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym.
PRZECHOWYWANIE:
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.