YANGO Nattokinaza NSK-SD (30 kaps.)
Nattokinaza to enzym, który produkowany jest przez bakterie Bacillus subtilis podczas procesu fermentacji ziaren soi, czyli podczas przygotowywania tradycyjnej japońskiej potrawy „natto”, od której to nattokinaza wzięła nazwę.
SKŁAD:
Substancja wypełniająca: celuloza mikrokrystaliczna, nattokinaza NSK-SD® pozyskiwana ze sfermentowanej soi. Skład kapsułki: celuloza roślinna (wegańskie).
Ilość w porcji dziennej (1 kapsułka): |
|
Nattokinaza NSK-SD® (2000 FU/kaps.) |
100 mg |
SPOSÓB UŻYCIA:
1 kapsułka dziennie
PRZECHOWYWANIE:
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci
UWAGI:
nie należy przekraczać zalecanej porcji dziennej.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Suplement diety przeznaczony jest dla osób dorosłych.
Nie powinny go zażywać kobiety w ciąży i karmiące.
Osoby zażywające leki powinny spożywać ten produkt wyłącznie pod kontrolą lekarza.
Zażywanie suplementu diety zaleca się skonsultować z lekarzem w przypadku zaburzeń krzepliwości krwi.
Suplementu diety nie powinny zażywać osoby uczulone na soję.