Witamina B-2, znana również jako ryboflawina, występuje naturalnie w zielonych warzywach, wątrobie, nerkach, kiełkach pszenicy, mleku, jajach, serze i rybach.
SKŁAD:
Witamina B2 (ryboflawina), mąka ryżowa, żelatyna, sole magnezowe kwasów tłuszczowych (źródło roślinne) i dwutlenek krzemu.
Składniki | W dziennej porcji (1 kapsułka) |
Ryboflawina (witamina B2) | 100 mg |
SPOSÓB UŻYCIA:
1 kapsułka dziennie z posiłkiem
PRZECIWWSKAZANIA:
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Tylko dla dorosłych. Skonsultuj się z lekarzem jeśli jesteś w ciąży/karmisz piersią, chorujesz lub przyjmujesz leki.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.