-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Now Foods
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Bakterie probiotyczne są niezbędne dla zdrowego trawienia, pomagają utrzymać integralność błony śluzowej jelit, wspomagają prawidłową ruchliwość jelit i uczestniczą w procesie detoksykacji.
SKŁAD:
Mieszanka bakterii probiotycznych (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium breve, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium longum), mikrokrystaliczna celuloza, hydroksypropylometyloceluloza, FOS (fruktooligosacharydy), estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego, dwutlenek krzemu.
Składniki | W dziennej porcji (1 kapsułka) |
Mieszanka 10 szczepów bakterii probiotycznych | 100 mld CFU |
SPOSÓB UŻYCIA:
1 kapsułka dziennie między posiłkami lub na pusty żołądek.
PRZECIWWSKAZANIA:
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Skonsultuj się z lekarzem, jeśli jesteś w ciąży, karmisz piersią, przyjmujesz leki (szczególnie leki hamujące układ odpornościowy) lub cierpisz na schorzenie (szczególnie jeśli układ odpornościowy jest osłabiony).
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Dane producenta:NOW Foods, Stany Zjedn. Ameryki, 395 S. Glen Ellyn Road, IL 60108, Bloomingdale, internationalsales@nowfoods.com
Osoba odpowiedzialna:
bioU Sp. z o.o., Polska, ul. Jagiellońska 78 lok. 1.38, 03-301, Warszawa, kontakt@biou.pl